Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

έκοψαν 45 δέντρα







έκοψαν 45 δέντρα
Σήμερα τα ξημερώματα εμφανίστηκαν μπουλντόζες και φορτηγά του Δήμου Αθηναίων και ξεκίνησαν τη μαφιόζικη δουλειά τους. Εκοψαν 45 αιωνόβια δέντρα στηριζόμενοι σε απόφαση που πήραν μέσα στο Σαββατοκύριακο και χωρίς να δώσουν τη δυνατότητα στους κατοίκους να ασκήσουν έφεση επ' αυτής σε δευτοραβάθμιο σώμα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ακριβώς τις υπηρεσίες. Οποιος/α γνωρίζει κάτι περισσότερο ας συμπληρώσει την είδηση.
Ανεβάζω φωτογραφίες από την αποτελεσματική δουλειά που έκαναν οι μαφιόζοι του Δημάρχου. Και προς διάψευση του αντιδημάρχου Ακριτίδη ο οποίος βγήκε στα ραδιόφωνα και ισχυριζόταν ότι τα δέντρα θα μεταφυτευθούν... "Οπου ήταν πάρκο θα ξαναγίνει πάρκο" είπε ο Ακριτίδης...
Και στη συνέχεια έστειλαν τις διμοιρίες των ΜΑΤ να "απωθήσουν" τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί ώστε να συνεχίσουν το έργο τους και να μαζέψουν άρον άρον τα κομμένα δέντρα, μια και αυτή η ενέργεια είναι αυτόφωρο. Ενώ στο αστυνομικό τμήμα της Θήρας εμπόδιζαν με διάφορες δικαιολογίες δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους να καταθέσουν μήνυση.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗEpisis deite edo ta shetika VIDEO kai enimerosi
http://www.tvxs.gr/v4034http://www.tvxs.gr/v4012

kai edo perissoteres plirofories akomi kai kinitipoiiseis gia simera:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=978989

Δεν υπάρχουν σχόλια: