Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Τα ΜΑΤ και κάποιες νέου τύπου κατασταλτικές μονάδες, βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας, επιτέθηκαν απόψε με δακρυγόνα, βόμβες κρότου και γκλομπς στους συνδικαλιστές του ΟΛΠ, στους εκλεγμένους του κοινοβουλίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, στους δύο χιλιάδες λιμενεργάτες και πολίτες, που διαδήλωναν κατά της πώλησης του λιμανιού του Πειραιά.

Η μεγάλη διαδήλωση των συνδικάτων του λιμανιού, έφτασε στην πύλη του ΟΛΠ χαλώντας το πάρτυ της κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου με αντικείμενο τον διαγωνισμό της πώλησης. Κρυμμένη πίσω από βατραχάνθρωπους, ΜΑΤ και ειδικές δυνάμεις, η Διοίκηση του Οργανισμού επιχειρούσε να προχωρήσει εν κρυπτώ τη διαδικασία. Με εντολή της, η αστυνομία μετέτρεψε τον Πειραιά σε κόλαση δακρυγόνων προκειμένου να μην ταραχτεί η συνεδρίαση.

Το «Λιμάνι της Αγωνίας» ήταν εκεί και θα συνεχίσει να είναι. Με τα μέλη μας στις πύλες του ΟΛΠ, απέναντι στους κρανοφόρους και τους ντίλερ των εταιρειών, με τον επικεφαλής μας στη Βουλή και τους εκπροσώπους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, δίπλα στους απεργούς. Δίνοντας μαζί με τους εργαζόμενους του ΟΛΠ και τους Πειραιώτες τη μεγάλη αυτή μάχη, ώστε το λιμάνι να συνεχίσει να ανήκει στην πόλη.

Το «Λιμάνι της Αγωνίας» καλεί κάθε Πειραιώτισσα και Πειραιώτη, σε συναγερμό για τη σωτηρία του λιμανιού. Καλεί σε αμέριστη στήριξη των απεργών λιμενεργατών. Καλεί τη Νομαρχιακή και τη Δημοτική Αρχή να ασκήσουν κάθε θεσμική τους δυνατότητα για να αποτρέψουν το ξεπούλημα του ΣΕΜΠΟ σήμερα, ολόκληρου του λιμανιού αύριο.




Πειραιάς, 11 Ιανουαρίου 2008

Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο
Το Λιμάνι της Αγωνίας


* Τα Δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις του Λιμανιού της Αγωνίας μπορείτε να τα βρείτε και στο δικτυακό του τόπο www.tolimanitisagonias.gr

Γραφείο Τύπου: Θεοδόσης Παπανδρέου. Τηλ. Επικοινωνίας 6945104174

1 σχόλιο:

Amelina είπε...

Μαζί σου!
Κι ας μην είμαστε Πειραιώτες...