Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2008

Φτάνει πια «Η ΥΒΡΙΣ»

Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

www.xpolis.blogspot.com , Ε-mail: xpolis@gmail.comΙδρυτικό μέλος της παγκόσμιας περιβαλλοντικής οργάνωσης Friends of Nature

Εταίρος του Παναττικού Δικτύου Κινημάτων Πόλης

Προς

ΕΛΠΑ/ ΑΣΔΑ/ Δασαρχείο Αιγάλεω/ Δήμο Χαϊδαρίου
Η ειδική διαδρομή του Rally Acropolis στο Ποικίλο Όρος

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοιΜε έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 55 ου Rally Acropolis θα πραγματοποιηθούν δύο ειδικές διαδρομές σε χωματόδρομο μήκους 21 χιλιομέτρων στο Ποικίλο Όρος.

Την 1η ημέρα, 29 Μάιου 2008, σύμφωνα με το πρόγραμμα προβλέπονται ειδικές διαδρομές (4,7) από το Ζεφύρι προς το Σκαραμαγκά, περνώντας από τους δασικούς δρόμους, τις κορυφές και τις πλαγιές του Ποικίλου Όρους.

Επειδή οι δασικοί δρόμοι, έχουν διανοιχτεί για την προστασία των βουνών, και του Ποικίλου Όρους, και όχι για να δοκιμάζουν οι κατασκευαστές τις αντοχές των αυτοκινήτων, ούτε οι οδηγοί να ανεβάζουν την αδρεναλίνη τους απαιτούμε να ακυρωθεί η διαδρομή του Rally Acropolis στο Ποικίλο Όρος.

Καλούμε τον ΑΣΔΑ, το Δασαρχείο Αιγάλεω, τα Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Αθήνας, τα κόμματα, τους μαζικούς φορείς να πάρουν θέση.

Εμείς απαιτούμε

NA ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ Rally Acropolis ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣΤο Ποικίλο Όρος ανήκει στην χλωρίδα και στην πανίδα του.

Υπερασπιζόμαστε το Ποικίλο Όρος σημαίνει ότι υπερασπιζόμαστε τον χαρακτήρα του ως βουνού.

Οι περιοχές που θα περάσει Rally Acropolis είναι ζώνη Α, απόλυτης προστασίας του βουνού, γεγονός που βάζει και ερωτηματικά για την νομιμότητα του εγχειρήματος.Τα αυτοκίνητα στην άσφαλτο και όχι στα βουνά μας!Φτάνει πια «Η ΥΒΡΙΣ»Ο Πρόεδρος

Κώστας Φωτεινάκης

6932 638523

Δεν υπάρχουν σχόλια: