Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Θα μείνουμε για πάντα ζωντανοί..!

«ΒΙΟ.ΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών
"ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ"
Αγ. Κωνσταντίνου 12, Ομόνοια, 10431 Αθήνα
Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, Κινητό: 697-9734591
Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.org




Κερδοσκοπικά συμφέροντα με την ενορχήστρωση ανώνυμης εταιρείας, προσπαθούν να φιμώσουν την ΒΙΟΖΩ
Θα μείνουμε για πάντα ζωντανοί..!
Μας απειλούν πλέον ανοικτά. Η κερδοσκοπική ανώνυμη εταιρεία «ΒΙΟΕΛΛΑΣ», που πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα εκβιάζει την διοίκηση της ΒΙΟΖΩ και ειδικά τον πρόεδρό της, με εξώδικη δήλωση.
Απαιτεί, εντός 5 ημερών να σταματήσουν να «συκοφαντούν» την εταιρεία, ενώ παράλληλα παραδέχεται ότι πράγματι μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006 πιστοποιούσε ντομάτες και πιπεριές και λοιπά κηπευτικά όχι σαν συγκεκριμένο προϊόν, αλλά σαν κηπευτικά!!
Έδινε έτσι την δυνατότητα στους παραγωγούς να εμπορεύονται όσα κηπευτικά ήθελαν!!
Αν η «ΒΙΟΕΛΛΑΣ» παραδέχεται το γεγονός, τότε εμείς τί πρέπει να κάνουμε;
Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν όσοι αποκαλούν τα στελέχη της ΒΙΟΖΩ «συκοφάντες» είναι δυο σταράτες κουβέντες, που τους τις χρωστάμε:
Πρώτον, ότι όσο και να μας κουνούν απειλητικά το δάκτυλο και να μας φοβερίζουν με διώξεις και φυλακίσεις, όσο κι αν μας σέρνουν στα δικαστήρια, εμείς δεν τρέμουμε από τον φόβο μας, αλλά αντίθετα δυναμώνουμε τη φωνή μας ορθώνοντας το ανάστημά μας στα κερδοσκοπικά συμφέροντα.
Δεύτερον, ότι η ΒΙΟΖΩ δεν αποτελείται από έναν και μόνο άνθρωπο -τον πρόεδρό της Γιωργάκη Κωστή- αλλά από το Διοικητικό της Συμβούλιο τα χιλιάδες μέλη της και ακόμα τις δεκάδες χιλιάδες των υποστηρικτών των δράσεών της. Συνδετικός κρίκος όλων η ανάγκη για σωστή διατροφή, για καταπολέμηση της ακρίβειας και την ανάπτυξη ενός υγιούς και στιβαρού Καταναλωτικού Κινήματος.
Ας ξέρουν ότι η πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» σε βάρος μας δεν περνάει
Αλήθεια...
Την «ΒΙΟΕΛΛΑΣ Α.Ε.» δεν την ενόχλησαν οι παραβάσεις των παραγωγών, που πιστοποιεί, αλλά το ενδεχόμενο να τις πληροφορηθούν οι καταναλωτές ;
Ας ξέρουν ότι τα εξώδικά τους δεν μας τρομάζουν... μας οργίζουν!
Τα κέρδη, δεν μπορεί να είναι η μόνη πυξίδα που θα χαράζει τη ρότα των παραγωγών και των πιστοποιητικών οργανισμών. Τελεία και παύλα.
Οι καταναλωτές, κύριοι, βλέπουν ως όαση τον κλάδο των βιολογικών... Μην τους διαψεύσετε!
Η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ την ερχόμενη Κυριακή (πατήστε εδώ), θα αποφασίσει την απάντηση της ΒΙΟΖΩ στην «ΒΙΟΕΛΛΑΣ Α.Ε.». Εν τω μεταξύ συνεχίζουμε να μαζεύουμε υπογραφές υποστήριξης στην πολιτική της ΒΙΟΖΩ και στον Γιωργάκη Κωστή. Για συμπαράσταση (πατήστε εδώ)
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ

Υ.Γ. Σαν άνθρωποι δεν φορέσαμε φίμωτρο σε δυσκολότερες εποχές, σαν Καταναλωτικό Κίνημα σήμερα θα φωνάξουμε δυνατότερα ώσπου να δικαιωθούμε.
Και όσο θα λαμβάνουμε συγχαρητήρια μηνύματα συμπαράστασης από αγανακτισμένους καταναλωτές θα συνεχίζουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Συν ΒΙΟΖΩ και χείρα κίνει!
«ΒΙΟΖΩ» - Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών "ΒΙΟ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ", Αγ. Κωνσταντίνου 12, 10431 Ομόνοια, Αθήνα. Τηλ/Φαξ: 210 522 23 23, 697-9734591, Ηλ.Ταχ: email@biozo.org Ιστοσελίδα: www.biozo.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: