Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Πέμπτη 8/5/2008, Τακτική συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων για τους Ελεύθερους Χώρους της Αθήνας

Πέμπτη 8/5/2008, Τακτική συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων για τους Ελεύθερους Χώρους της Αθήνας, ωρα 7:30, αίθουσα Ιστός, Εμμ. Μπενάκη 93-95.
Θέματα:
1. Έκδοση συλλογικού εντύπου με τίτλο "Ελεύθεροι Χώροι 2008" μέσα στο Μάιο 08
2. Προετοιμασία της 5 Ιούνη (Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος)
3. Νεότερα για τη συνάντηση που έχουμε ζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
3. Τρέχοντα (εκδίκαση ΓΟΥΔΗ στο ΣτΕ, προετοιμασία προσφυγής Ελαιώνα, Εκδηλώσεις Λόφων Φιλοπάππου, Εκδήλωση Δ. Αθηναίων για Πράσινες Ταράτσες, άλλες τοπικές δράσεις)

Ειδικά για το 1ο θέμα καλούνται οι συλλογικότητες της Συντονιστικής Επίτροπής Ελεύθερων Χώρων Αθήνας να ετοιμάσουν ένα δισέλιδο, το οποίο και θα περιληφθεί στο υπό έκδοση συλλογικό έντυπο "Ελεύθεροι Χώροι 2008".
Σε αυτό θα πρέπει να περιέχονται:
1. Τίτλος Ελεύθερου Χώρου (ή άλλου χώρου π.χ. Προσφυγικά Αλεξάνδρας, Διατηρητέα Αρεοπαγίτου, Πολυδιασκεδαστήριο ΘΩΝ, Δ. Αγορά Κυψέλης κλπ)
2. Τίτλος της Επιτροπής ή Συλλόγου που ασχολείται (ο δικός σας τίτλος, με διεύθυνση, τηλέφωνα, e-mail, fax, site ή blog)
3. Περιγραφή του Ελεύθερου Χώρου (έκταση, χαρακτηριστικά, ποιά είναι η απειλή ή το αίτημα)
4. Φωτογραφία του Ελεύθερου Χώρου (έγχρωμη ή ασπρόμαυρη) (στείλετε 2 ή 3 φωτο για να διαλέξουμε ή διαλέξτε την καλύτερη)
4. Ένα χρονικό των δράσεων-δραστηριοτήτων (ημερομηνία και τόπος για κάθε εκδήλωση) και (είδος εκδήλωσης π.χ. κινητοποίηση, δενδροφύτευση, πορεία, διαμαρτυρία, προσφυγή, συλλογή υπογραφών, ημερίδα κλπ)
5. Περιγραφή της κατάστασης σήμερα (πετύχαμε το τάδε, προχωρούν στο τάδε, θα κάνουμε το τάδε κλπ)

Αν μια Επιτροπή ή Σύλλογος ασχολείται με πάνω από ένα θέμα, θα πρέπει να ετοιμάσει ένα δισέλιδο ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.
Αν δεν είναι δυνατό να ετοιμάσετε το δισέλιδο του ελεύθερου χώρου σας μέχρι την Πέμπτη 8/5 (και να τον φέρετε σε δισκέτα ή CDROM ή να τον στείλετε με e-mail στο igiann@tee.gr ), θα πρέπει να ετοιμάσετε και να στείλετε το δισέλιδο μέχρι την Πέμπτη 15/5. Μετά θέλει γραφιστική επεξεργασία και εκτύπωση, για να είναι έτοιμο το έντυπο ως τις 28/5/08.
Αν δεν έχετε φωτο θα ετοιμάσουμε εμείς από το google ή θα βρούμε κάποια φωτο αρχείου
Τα έξοδα της έκδοσης θα πληρωθούν από τα έσοδα του Χάρτη Κοινωνικών Αντιστάσεων (Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων) και αν υπάρχουν υπόλοιπα από το ταμείο που ήδη έχει η Συντονιστική Επιτροπή μας.
Θα προσπαθήσουμε η έκδοση να είναι έγχρωμη.
Καλή συνέχεια.
Ηλίας Γιαννίρης (6974185330, 210-8237397, igiann@tee.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια: